Blog

Diana Hagerova

Diana Hágerová:

Všetky šperky, ktoré som kedy dostala, mám odložené…

Úspešná slovenská redaktorka a moderátorka pôsobiaca v rádiu aj televízii, ktorá sa venuje okrem iného aj modelingu. S kamarátkou spustili podcastový projekt Mamy s vami, v ktorom rozoberajú  predovšetkým témy súvisiace s rodičovstvom, ale nezabúdajú aj na tých, ktorí vlastné deti ešte nemajú. Vypočuť si v nich môžete zaujímavé tipy na seriály či starostlivosť o vašu pleť. Pozrite si jej instagram, ktorý vám istotne vyčarí úsmev na tvári…  

Ivana Konečná Stanclová:

Náušnice sa aj dedia a pripomínajú nám časy minulé…

Vyštudovaná učiteľka, milovníčka šiat a veselých farieb, začala blogovať  pred pár rokmi, keď hľadala odreagovanie na materskej dovolenke. Jej  instagram je dnes jedným z najfarebnejších, ktoré sa venujú móde na Slovensku a chodia k nej čerpať inšpirácie mnohé ženy či dievčatá. Extravagancia jej nie je cudzia, no aj pri kombinácii viacerých výrazných farieb či štýlov, má jej outfit zakaždým neopakovateľný šmrnc. Teším sa, že súčasťou nápaditých kreácií sú neraz aj moje náušnice.

Ivana Petrušová:

Odjakživa som obdivovala všetko ženské

Vyštudovala žurnalistiku a momentálne už viac ako desať rokov bloguje pod menom Sweet Lady Lollipop. Jej blog a instagram je plný módnych inšpirácii a najnovších trendov, a preto nie náhodou získala v cenu Absolútny víťaz kategórie „MÓDA“ v súťaži Superbloger 2019. 

Spolupráca s Danyela Art

Moje Tanečnice mali príbeh, mali jasnú podobu, ale chýbalo mi k nim niečo milé, čo by mi pomohlo ich preniesť na papier. Potrebovala som ilustráciu, ktorá by bola dostatočne výstižná a hlavne šik! Priznávam, oslovila som viaceré osoby, o ktorých si stále myslím, že sú nadané a talentované v tom, čo robia. Avšak stále to pre moju víziu tanečníc nebolo ono. Až raz…

Spolupráca s fotografkou Gabrielou Mendelovou

Keď  ma prvýkrát oslovila k možnej spolupráci, bol presne Valentín 2017. Neuveriteľná zhoda náhod, i keď ja na náhody neverím. My sme sa jednoducho museli spoznať.  Gabi je nielen skvelá fotografka , ale aj osoba s veľmi dobrým srdiečkom.  Má nesmierny cit pre zachytenie toho najdôležitejšieho, čo chce fotografiou povedať.

Spolupráca s FakeFolk na Miss Horehronie 2017

Priznám sa, že nie som ktovieaký obľúbenec folklóru. Ale to nie preto, žeby sa mi nepáčil, ale skôr to pramení z nevedomosti a nedostatku času pátrania v našej histórii. Často sa na seba preto hnevám a dávam si stále predsavzatia, venovať viac času naším ľudovým tradíciám. 🙂

telerano_dominika_gulden

Moja prvá návšteva Telerána

Presne si pamätám ten pocit, keď mi volali z Telerána, s pozvaním predstaviť moju tvorbu v tejto legendárnej rannej šou TV Markíza.

Bola som svojím nadšením v takom strese, že som tým určite liezla celej mojej rodine na nervy. Veľmi rýchlo som sa však prebrala a začala pracovať. Keďže prevažne tvorím na objednávku, bolo mi jasné, že tam nemám veľmi čo ukázať. Príprava bola preto veľmi náročná a celý čas som myslela na to, či to vôbec stihnem.

Ako vznikli prvé Tanečnice?

Výroba náušníc bola súčasťou môjho života už niekoľko rokov. Tvorila som podľa seba, ale aj podľa požiadaviek mojich zákazníkov. A takto nejako vznikli aj moje prvé Tanečnice.

Zákazníčka Andrea chcela náušnice k jej outfitu. Keďže bola pozvaná na svadbu, veľmi ma  zaujímalo, čo bude mať oblečené, aby jej nové náušnice ladili s jej svadobným oblečením.

Ako som začala so svojou tvorbou?

Som šťastný človek, lebo okrem lásky a pohody dostávam veľa motivácie a podpory od mojej rodiny a priateľov.

Všetko sa to začalo počas strednej školy za spoločnosti klieštikov a drôtikov, ktoré som “nechtiac“ našla v tatovej zázračnej skrini plnej všakovakých materiálov a ručného náradia. Tak vznikli moje prvotiny – náušnice, ktoré pozostávali z drôtu a obyčajnej korálky.